Hirsitalot
Pikahaku: Voit hakea Kontio hirsitalot tältä sivulta. Kerro toiveesi, me tarjoamme vaihtoehdot. Huom! Mikään hakuehdoista ei ole pakollinen.
 
Kontion hirsitalomallistot tarjoavat erittäin laajan valikoiman taloja, jotka täyttävät nykyaikaisen, ympärivuotisen asumisen vaatimukset.
 

Kontion hirsitalot


Kontion hirsitalomallistot tarjoavat laajan valikoiman taloja nykyaikaiseen terveelliseen asumiseen. Näyttäviä malleja, perinteistä tai modernia arkkitehtuuria, toimivia pohjaratkaisuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Niistä syntyy jäljittelemätön Kontio-hirsitalo.
Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta, kun tavoitteena on lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Hirsitalon olemus sekä sisäilmaan terveellisesti vaikuttava puun luonnollinen hengittävyys kuuluvat olennaisesti Kontion hirsitalon asumismukavuuteen. Kontio-hirsitalon saat yksi-, puolitoista- tai kaksikerroksisena, tasatontille, rinteeseen tai paritalona. Kokonaisuuden kruunaavat samaan tyyliin suunnitellut piha- ja lisärakennukset.
Kaikki Kontion hirsitalomallit ovat muokattavissa tyylillesi sopivaksi; jos haaveissasi on moderni hirsitalo, valitse tyyliksi Future - jos pidät enemmän perinteisen luonnonläheisestä hirsitalosta, valitse Classic.
     
1-kerroksiset1-kerroksiset
1,5-kerroksiset1,5-kerroksiset 2-kerroksiset2-kerroksiset RinnetalotRinnetalot
       
Omat ideatOmat ideat AutotallitAutotallit Piharakennukset Piharakennukset HirsivaihtoehdotHirsivaihtoehdot
 
 
 
Hirsitalomallistot
Uusi Koti Uusi Koti
Koti 1-krs Koti 1-krs
Koti 2-krs Koti 1-krs
Kotien nettimallit Nettimallit
Kakkoskodit Kakkoskodit
Kakkoskotien Nettimallit Kakkoskotien Nettimallit
Omat ideat Omat ideat
 

orangearrow_19

Sama Kontio, kaksi tyyliä

Kontio Classic ja Future