Ylä 3
Bookmark and Share
Hirsitalot
Pikahaku: Voit hakea Kontio hirsitalot tlt sivulta. Kerro toiveesi, me tarjoamme vaihtoehdot. Huom! Mikn hakuehdoista ei ole pakollinen.
 
Kontion hirsitalomallistot tarjoavat erittäin laajan valikoiman taloja, jotka täyttävät nykyaikaisen, ympärivuotisen asumisen vaatimukset.
 

Kontion hirsitalot


Kontion hirsitalomallistot tarjoavat erittäin laajan valikoiman taloja, jotka täyttävät nykyaikaisen asumisen vaatimukset. Näyttäviä malleja, perinteistä tai yksilöllistä arkkitehtuuria, toimivia pohjaratkaisuja ja käytännöllisiä yksityiskohtia. Niistä syntyy jäljittelemätön Kontio-hirsitalo.
Aito puu on luonnollinen ja ekologinen valinta, kun tavoitteena on lämmin ja ajattoman tyylikäs koti. Hirsitalon olemus sekä sisäilmaan terveellisesti vaikuttava puun luonnollinen hengittävyys kuuluvat olennaisesti Kontion hirsitalon asumismukavuuteen.  Kontio-hirsitalo, yksi-, puolitoista- tai kaksikerroksisena, rinteeseen tai paritalona sekä kokonaisuuteen arkkitehtuurisesti yhteensopivat piha- ja lisärakennukset löydät  Kontion hirsitalomallistosta.
     
1-kerroksiset1-kerroksiset
1,5-kerroksiset1,5-kerroksiset 2-kerroksiset2-kerroksiset RinnetalotRinnetalot
       
ParitalotParitalot AutotallitAutotallit Piharakennukset Piharakennukset HirsivaihtoehdotHirsivaihtoehdot
 
 
 
Hirsitalomallistot
Mestari-mallisto Mestarimallisto
Kontion Koti Kontion Koti
Uusi Aika Uusi Aika
Kakkoskodit Kakkoskodit
Paritalot Paritalot
Nettimallit Nettimallit
Kakkoskotien Nettimallit Kakkoskotien Nettimallit
 

orangearrow_19

Sama Kontio, kaksi tyyliä

Kontio Classic ja Future