Bookmark and Share
 

Lamellihirsi


Kontion lamellihirrellä luot hirsirakennukseesi modernia pintaa perinteitä kunnioittaen ja uusimmalla tuotantotekniikalla. Kontion lamellihirsivalikoimasta löydät helposti käyttötarkoitukseesi sopivan hirsivaihtoehdon.

Parhaasta pohjoisen puusta


Kontion hirsirakennukset rakennetaan hitaasti kasvaneesta pohjoisen puusta. Hirren tiukkasyisyys ja suuri sydänpuu-osuus on osoittautunut vuosisatojen kuluessa ylivoimaiseksi rakennusmateriaaliksi.

Ammattitaito takaa laadun


Lamellihirsi on erinomainen rakennusmateriaali; lamellihirressä on tallella puun luontainen solurakenne ja lisäksi lamellihirren painuminen ja halkeilu on vähäistä.
Kontion lamellihirret valmistetaan uusimmalla teknologialla parhaasta pohjoisen puusta!

Nopeasti valmista


Kontion hirsiprofiili ja salvosrakenne varmistavat, että hirret on helppo asentaa tarkasti paikalleen. Lamellihirren asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, samalla syntyy pintakäsittelyä vailla oleva seinän sisä- ja ulkopinta.
Massiivisena rakenteena se tasaa tehokkaasti sisätilan lämpötila- ja kosteusvaihteluita.
Seinän vaarnoitus, kiristystangot ja aukkojen karapuut takaavat ryhdikkään lopputuloksen.


Takaisin Hirsivaihtoehdot -sivulle.
Kontion lamellihirsivaihtoehdot

Omakotitalo voidaan toteuttaa sellaisenaan vähintään 180 mm lamellihirrellä tai 230 mm lamellipyöröhirrellä. Kontion hirsivalikoimasta löydät sopivan hirsipaksuuden myös talviasuttaviin vapaa-ajan asuntoihin.


Kaikki Kontion höylä- ja lamellihirret nyt tuplatiivisteellä.

Kaikki Kontion höylä- ja lamellihirret nyt tuplatiivisteellä.
Kaksi tiivistettä takaavat että Kontio on nyt entistäkin tiiviimpi!