Lamellihirsi


Kontion lamellihirrellä luot hirsirakennukseesi modernia pintaa perinteitä kunnioittaen ja uusimmalla tuotantotekniikalla. Kontion lamellihirsivalikoimasta löydät helposti käyttötarkoitukseesi sopivan hirsivaihtoehdon.

Parhaasta pohjoisen puusta


Kontion hirsirakennukset rakennetaan hitaasti kasvaneesta pohjoisen puusta. Hirren tiukkasyisyys ja suuri sydänpuu-osuus on osoittautunut vuosisatojen kuluessa ylivoimaiseksi rakennusmateriaaliksi.

Ammattitaito takaa laadun


Lamellihirsi on erinomainen rakennusmateriaali; lamellihirressä on tallella puun luontainen solurakenne ja lisäksi lamellihirren painuminen ja halkeilu on vähäistä.
Kontion lamellihirret valmistetaan uusimmalla teknologialla parhaasta pohjoisen puusta!

Nopeasti valmista


Kontion hirsiprofiili ja salvosrakenne varmistavat, että hirret on helppo asentaa tarkasti paikalleen. Lamellihirren asentaminen on nopeaa ja vaivatonta, samalla syntyy pintakäsittelyä vailla oleva seinän sisä- ja ulkopinta.
Massiivisena rakenteena se tasaa tehokkaasti sisätilan lämpötila- ja kosteusvaihteluita.
Seinän vaarnoitus, kiristystangot ja aukkojen karapuut takaavat ryhdikkään lopputuloksen.


Tutkitusti tiivis - myös vuosikymmenten päästä


Markkinoiden tiivein nurkkaratkaisu


Tutkimme ja testaamme rakenteiden ilma- ja vesitiiviyttä omassa testauslaboratoriossamme ja jatkuvilla kenttämittauksilla toteutuvissa kohteissa. Kehitystyömme tuloksena voimme tarjota asiakkaillemme hirsiprofiilit ja nurkkaratkaisut, jotka ovat luotettavia sekä tänään että vuosikymmenten kuluttua.

Helppo ja nopea asentaa


Kehittäessämme nurkkaratkaisua huomioimme myös asennuksen helppouden ja nopeuden. Nerokas lukitusmekanismi kiristää nurkan tiiviiksi heti asennusvaiheessa. Lisäksi toimitamme työmaalle tarkat kuvalliset ohjeet rakentamiseen.

Tiiviysmittaus varmistaa laadun


Korkealaatuisen hirsikehikon lisäksi toimitamme asiakkaalle kaikki muutkin tiiviyteen liittyvät materiaalit ja asennusohjeet. Taloissa ja kakkoskodeissa tiiviyspakettiin sisältyy myös työmaalla tehtävä tiiviysmittaus ja lämpökamerakuvaus. Näin syntyy hirsitoimialan markkinajohtajan jäljittelemätön laatu!


Tyylikäs ulkonäkö


Nurkkarakenteemme voidaan toteuttaa joko nurkkalaudoilla verhottuna tai ilman laudoitusta korostaen hirsirakenteen tyyliä ja kauneutta.


Takaisin Hirsivaihtoehdot -sivulle.
Lamellihirret

Omakotitalo voidaan toteuttaa sellaisenaan vähintään 180 mm lamellihirrellä. Kontion hirsivalikoimasta löydät sopivan hirsipaksuuden myös talviasuttaviin vapaa-ajan asuntoihin.


Lamellihirsi tuplatiivisteellä

Kaikki Kontion höylä- ja lamellihirret nyt tuplatiivisteellä.
Kaksi tiivistettä takaavat että Kontio on nyt entistäkin tiiviimpi!


Nurkkarakenne on saatavana Kontion kaikkiin 275 mm korkeisiin hirsiprofiileihin.

Kuvan nurkkarakenne on saatavana Kontion kaikkiin 275 mm korkeisiin hirsiprofiileihin. Tämä nurkkaratkaisu on tutkittu myös VTT:n laboratoriossa (VTT-S-02768-13).